OD DANES DOSTOP DO PODKRNSKIH PLANIN IN PARKIRANJE NA PLANINI KUHINJA LE PREKO AVTOMATSKE ZAPORNICE

Petek, 28. april 2023

Z današnjim dnem se na planini Kuhinja vzpostavlja parkirni režim z avtomatsko zapornico. Parkiranje do dve uri je brezplačno, vsaka nadaljnja ura bo stala en evro, celodnevno parkiranje z veljavnostjo 24-ih ur pa stane 10 evrov, so sporočili na občini Kobarid.

Lastniki zemljišč in drugi upravičenci so že bili pozvani, da oddajo vlogo in prevzamejo lastniške kartice za brezplačen prehod zapornice.

Kakor so napovedovali že pred časom, sistem avtomatskih zapornic kot edino plačilno sredstvo sprejema brezstične plačilne kartice.

Plačilno kartico na napravo prislonimo že ob vstopu in zapornica se bo samodejno odprla, ob izhodu pa moramo nato to isto plačilno kartico znova prisloniti na napravo in na zaslonu se bo izpisal čas parkiranja in znesek parkirnine. S ponovno prislonitvijo kartice se bo izvedlo plačilo in natisnil račun.

V primeru tehničnih težav bo na stebru izpisana telefonska številka operaterja, prve dni obratovanja pa bo v času največje aktivnosti prisoten informator, ki bo nudil pomoč pri uporabi zapornice, so še zapisali na občini Kobarid.
Primož Božič

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

nedelja
10.12.2023
2°C / 11°C
ponedeljek
11.12.2023
2°C / 13°C
torek
12.12.2023
3°C / 12°C