ZAKAJ JE OBČINA GORENJA VAS - POLJANE NADPOVPREČNO USPEŠNA?

Sreda, 23. november 2022

Občina Gorenja vas – Poljane te dni praznuje svoj občinski praznik. 23. novembra leta 973 so bili namreč ti kraji prvič omenjeni v pisnih virih. Še posebej praznično bo prihajajočo soboto, 26. novembra, ko bodo na slovesni akademiji podelili tudi nagrade in priznanja tistim, ki so s svojim delovanjem zaznamovali in obogatili življenje v gorenjevaško-poljanski občini.
Praznovanje je sicer te dni dvojno. Minule lokalne volitve so namreč občini Gorenja vas – Poljane prinesle novega starega župana – starega seveda samo, kar se tiče števila mandatov, ki so za njim. Milan Čadež namreč pričenja svoje 17. leto županovanja.
Katere so po njegovem mnenju lastnosti dobrega župana, kje vse je s svojo ekipo pustil pečat v občini in česa se lahko občanke in občani veselijo v prihodnjem letu oziroma mandatu – o tem in še marsičem sta se pogovarjala z Mojco Širec.

Pogovor z županom Občine Gorenja vas - Poljane Milanom Čadežem


Foto: Osebni arhiv Milana Čadeža
Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

četrtek
20.06.2024
16°C / 30°C
petek
21.06.2024
17°C / 32°C
sobota
22.06.2024
19°C / 35°C