SODIMEX POSTAL PRIMORSKO-NOTRANJSKA GAZELA, COMCOM MED NOMINIRANCI

Petek, 23. september 2022

Na včerajšnjem dogodku v dvorani Mestne občine Nova Gorica je Družba Dnevnik v sodelovanju s Severno Primorsko gospodarsko zbornico pripravila slovesno razglasitev primorsko-notranjske gazela 2022.

Priznanje je prejelo podjetje Sodimex, podjetje za lesno proizvodnjo, trgovino in storitve iz Cerknice, na svečanosti pa ga je prevzel direktor podjetja Franc Lušin. Sodimex se je s tem uvrstil na nacionalni izbor za zlato gazelo, kjer se bo pomeril z drugimi regijskimi zmagovalci.

Preostali dve podjetji, ki sta se potegovali za naziv regijske gazele, sta bili IT podjetje Comcom iz Idrije, ki ga vodi danes edini lastnik in soustanovitelj Pavel Troha, ter družba Mules iz Grahovega, ki deluje v lesni dejavnosti.

Gazela je najstarejši, največji in v svojem jedru trajnostno zasnovan projekt promocije rasti. Letos Gazela obeležuje 22 let obstoja. Projekt najboljših med najhitreje rastočimi in bonitetno odličnimi slovenskimi podjetji je letos pripravljen v obliki 6 regionalnih in končnega nacionalnega dogodka, na katerem bo znano, kateri regijski zmagovalec bo postal zlata gazela 2022. 

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

četrtek
08.12.2022
5°C / 14°C
petek
09.12.2022
5°C / 11°C
sobota
10.12.2022
7°C / 10°C