KOLEKTORJU ZLATI CERTIFIKAT TOP INVESTITOR V IZOBRAŽEVANJE

Petek, 23. september 2022

Sinoči je v Mind hotelu Slovenija v sklopu konference Edutainment potekala podelitev certifikatov TOP investitor v izobraževanje. Certifikate podeljujeta podjetje Planet GV in Sofos – inštitut za upravljanje znanja in razvoj talentov tistim podjetjem, ki na tem področju odstopajo od nacionalnega povprečja navzgor pri najmanj dveh od skupaj treh kriterijev. Vse prejete podatke o izobraževanju v podjetjih v okviru izbora primerjajo z uradno državno statistiko o izobraževanju, ki jo zbira ter ureja Statistični urad RS.

Na sinočnji slovesnosti so štirim podjetjem podelili zlati certifikat TOP investitor v izobraževanje, med njimi tudi podjetju Kolektor Group iz Idrije. Med dobitniki zlatih certifikatov so bila še podjetja KingsBox, Telekom Slovenije in Outbrain. Podeljeni so bili še trije srebrni in dva osnovna certifikata. Poslanstvo certifikata je krepiti ključne kazalnike uspešnosti izobraževalne funkcije v podjetjih ter večja profesionalizacija učenja in razvoja. Samo z zaposlenimi, ki so v toku s časom, poznajo aktualne trende, razvijajo svoje veščine, pridobivajo nova znanja in so posledično na delovnem mestu zadovoljni, lahko podjetje ostane konkurenčno in poslovnouspešno.


Metka Rupnik

Foto: Kolektor


 

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

četrtek
08.12.2022
5°C / 14°C
petek
09.12.2022
5°C / 11°C
sobota
10.12.2022
7°C / 10°C