KAŠEV LETNI VRT TUDI LETOS ZA VSE OKUSE

Četrtek, 28. julij 2022
Prihodnja dva vikenda bosta v Ajdovščini ponovno obogatena s tradicionalnim KAŠ-evim letnim vrtom, ki bo tudi letos obarvan glasbeno, umetniško in filmsko. KAŠ-ev letni vrt se letos dogaja od 21. julija. Do 7. avgusta, v Palah ob Hiši mladih. Letošnja posebnost KAŠ-vega vrta je ta, da se začenja že v četrtek s Kinodejko, zaključi pa v nedeljo. Tudi letos Klub ajdovskih študentov pripravlja pester in bogat program.

Kot rečeno, se sklop prireditev pričenja v četrtek s Kinodejko – kinom pod zvezdami, nadaljuje ob petkih zvečer z zabavnimi igrami in kvizi. Sobote bodo namenjene predvsem ustvarjalnim delavnicam ali športnim tekmovanjem, ki se bodo zaključili z večernim koncertom. V nedeljo bo obiskovalce nasmejal stand-up teater.

27. KAŠ-ev letni vrt se je začel že minuli vikend, danes pa bo na sporedu Kinodejka, kjer si bodo obiskovalci lahko ogledali film z naslovom Izbrisana. Jutri sledi sledi Pub Quiz, v soboto 30. julija dopoldne bodo potekale umetniške delavnice Keramika z Julko, v večernem času pa bo sledil punk koncert. V nedeljo 31. julija bo KAŠev vrt ponovno poskrbel za smeh s predstavo Zbogom korona mi gremo na dopust.

Tradicionalni KAŠ-ev letni vrt se bo zaključil naslednji vikend, prav tako s pestrim in zanimivim programom. Na kinodejki si bodo obiskovalci prireditve lahko ogledali nekoliko modernejši film z naslovom Prasica, slabšalni izraz za žensko, preizkusili se bodo lahko v karaokah in na turnirju v košarki. Tisti bolj umetniški se bodo lahko preizkusili na umetniški delavnici z naslovom Fotomontaža: moj drugi jaz. Za sobotno večerno glasbeno zabavo pa bodo poskrbeli odlični hiphop glasbeniki. KAŠ-ev letni vrt se bo letos zaključil z stand up-om, ki bo poskrbel, da bo nedeljski večer poln smeha.

Link: https://www.facebook.com/klubajdovskihstudentov/


Ana ŠtokeljKomentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

sobota
24.09.2022
10°C / 21°C
nedelja
25.09.2022
14°C / 18°C
ponedeljek
26.09.2022
13°C / 21°C