Melita Pavšič Levpušček
Voditeljica programa
Odprta kuhna je kulinarična tržnica, ki vsak petek poteka v Ljubljani, nekajkrat letno pa obišče tudi druga slovenska mesta. Namen te gurmanske tržnice je poleg poskušanja nove jedače in pijače tudi sproščeno druženje, klepetanje in spoznavanje novih poznanstev. V Vipavi se bo to soboto mudila drugič in tako vsem obiskovalcem ponudila dobrote najboljših ustvarjalcev. Špela Verbič Miklič:
Za sodelovanje v Vipavi se je prijavilo veliko število ponudnikov, ki bodo ustvarili in kreirali izjemen nabor dobrot. Obiskovalci bodo tudi letos imeli na postavljenih stojnicah na voljo pestro ponudbo jedi, vse od tradicionalne jedače pa tudi do mednarodnih uspešnic. Svojo novo najljubšo jed pa bodo lahko obiskovalci Odprte kuhne kombinirali tudi z odličnim vinom, pivo in pa z brezalkoholnimi pijačami.
So pa pri Odprti kuhni tudi trajnostno naravnavi, saj bodo vse jedi in pijače postrežene v izključno biorazgradljivih materialih in povratnih embalaži.
Aqna Štokelj
Fotografiji: Dogodek leta 2021
Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.
Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!