KO KOMEN PRIDE V CERKNO

Sreda, 04. maj 2022

Center šolskih in obšolskih dejavnosti Cerkno je eden najbolj priljubljenih CŠOD v Sloveniji, saj, obdan z zelenjem, omogoča najrazličnejše aktivnosti v naravi, pozimi nudi smučarske radosti na bližnjem Smučarskem centru Cerkno, v bazenu Hotela Cerkno v središču kraja pa gostujoče šole lahko izvedejo plavalne tečaje in druge vodne aktivnosti.

Te dni v COŠD v Cerknem gostujejo učenke in učenci 3. razreda OŠ Komen ter njihove podružnice v Štanjelu. Spremljajo jih učiteljice Tatjana Metljak Nikolič in Ana Valenčič ter vaditeljica plavanja Ana Masten. Čeprav so v Cerknem šele drugi dan, imajo že veliko zanimivega povedati. O tem se boste lahko prepričali, če boste v naslednjih minutah prisluhnili pogovoru, ki je nastal danes, ko je učiteljice in učence obiskala naša novinarka Metka Rupnik. Uvodoma je učiteljica Tatjana Metljak Nikolič pojasnila, zakaj na OŠ Komen že vrsto let za svoje bivanje izberejo CŠOD Cerkno.


Pogovor Tatjana Metljak Nikolič


No, sedaj pa prisluhnimo še, kaj so o svojih dosedanjih doživetjih v CŠOD Cerkno povedali učenec in učenke: Rene Marušič, Ajda Mezinec, Gaja Švagelj in Ariza Ščuka; po dva iz matične šole v Komnu in iz podružnice v Štanjelu.


Pogovor Alja, Gaja, Rene in Ariza

 

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

četrtek
08.06.2023
14°C / 26°C
petek
09.06.2023
15°C / 27°C
sobota
10.06.2023
13°C / 26°C