PRAZNIČNI DECEMBER V CIRIUS VIPAVA

Torek, 21. december 2021

Učenci in zaposleni iz Centra za izobraževanje, rehabilitacijo in usposabljanje Vipava (CIRIUS VIPAVA) tudi v tem prazničnem decembru ponujajo različne praznične izdelke, s katerimi lahko obdarite svoje bližnje.

Tako kot po mnogih vrtcih in šolah je v tem decembru praznično in pestro tudi v CIRIUSU Vipava. Učenci in zaposleni si kljub trenutnim razmeram kreirajo vesel in čaroben aktiven mesec, s katerim želijo poudariti magičnost praznikov.

Več o aktivnostih veselega decembra pa Katarina Rudolf Kavčič, zaposlena s CIRIUSA Vipava.

Izjava o decembrskih aktivnostih

Poleg pestrega decembrskega dogajanja pa so učenci in zaposleni našli tudi čas za izdelavo prazničnih izdelkov, ki si jih lahko izberete v zameno za prostovoljne prispevke. Poleg spletnega naročanja pa si lahko ročno izdelane praznične izdelke učencev in zaposlenih  ogledate tudi v živo in sicer na današnji praznični stojnici v Vipavi.

Izjava o stojnici Katarina
Prvo praznično stojnico, ki so jo učenci in zaposleni CIRUSA pripravili prejšnji teden je obiskalo veliko domačinov, med njimi tudi vipavski župan Goran Kodelja, ki je ob obisku stojnice takole strnil nekaj besed.

Izjava župan Goran Kodelja

Torej če vas danes med 14. in 17. uro pot zanese v Vipavo se pa le ustavite pred Turistično informacijskim centrom, na praznični stojnici CIRIUSA Vipava, veseli bodo vašega obiska.

Ana Štokelj


Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

petek
23.02.2024
6°C / 12°C
sobota
24.02.2024
9°C / 12°C
nedelja
25.02.2024
8°C / 13°C