V ZAVODU ZA TURIZEM NOVA GORICA IN VIPAVSKA DOLINA ZADOVOLJNI Z OBISKI

Četrtek, 25. november 2021

V Zavodu za turizem Nova Gorica in Vipavska dolina so zelo zadovoljni z zadnjimi statističnimi podatki o prihodih in nočitvah gostov na območju treh občin: Mestne občine Nova Gorica, občine Ajdovščina in občine Renče-Vogrsko. Topla jesen je  privabila veliko gostov, kar je pravo nasprotje lanski jesenski sezoni, v kateri so zaradi zdravstvene krize ostali praktično brez turističnega obiska. Erika Lojk, direktorica Zavoda za turizem Nova Gorica in Vipavska dolina:

Erika Lojk o obisku turistov

V tem času je Zavod za turizem gostil več uglednih tujih novinarjev, še posebej so se turistični delavci Vipavske doline razveselili novinark britanskih medijev The Independent in Conde Nast Traveller, uglednega nemškega bloggerja in skupino italijanskih novinarjev. Erika Lojk:

Erika Lojk o novinarki Independent

Novinarka The Independent  Justine Gosling je svoj obisk Slovenije nadaljevala v dolini Soče, v Hiši Franko, nato pa v Bohinju, v osrčju Julijskih Alp. Navdihujoč in za slovenski turizem pomemben članek je zaključila z odločnimi besedami: "Slovenija končno zavzema svoje mesto na evropskem gastronomskem odru in tu ni nobenega dvoma, zasluži si ga."
Kot še pove Erika Lojk, so se povabilu Zavoda za turizem Nova Gorica in Vipavska dolina odzvali še nekateri ugledni novinarji, med njimi novinarka Conde Nast Traveller:

Erika Lojk o drugih novinarjih


Vztrajnost pri povabilih znanih imen s področja turističnih medijev se izplača, čeprav začetki niso lahki.

Erika Lojk o pomenu obiskov turističnih novinarjev

Ivan Seljak

Foto: Zavod za turizem Nova gorica in Vipavska dolinaKomentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

četrtek
11.08.2022
15°C / 34°C
petek
12.08.2022
17°C / 28°C
sobota
13.08.2022
16°C / 32°C