ZA VSAKEGA DELAVCA ETE RASTE NOVO DREVO

Četrtek, 21. oktober 2021

V lanskem letu je družba E.G.O. pričela s sajenjem dreves na vseh lokacijah koncerna. Akciji se je kot del družbe pridružilo tudi podjetje Eta Cerkno. Na sončno jesensko sobotno dopoldne je 30 prostovoljcev v okolici Cerknega na nekaj manj kot pol hektaru posadilo 830 sadik bukve, torej  eno drevo na zaposlenega. Čeprav je cerkljanska  kar 70-odstotno porasla z gozdovi, so v sodelovanju z Zavodom za gozdove in Občino Cerkno našli primeren prostor potreben sanacije po žledolomu in napadu lubadarja.

Drevo predstavlja simbol nove korporativne strategije družbe E.G.O, so zapisali v sporočilu za javnost. Od korenik, preko debla in vej se vijejo skrb za podjetništvo, skrb za razvoj, digitalizacija, marketinška strategija, inovativnost, kakovost in globalnost.

Kot so še povedali v Eti Cerkno, se zavedajo, da so gozdovi naše bogastvo, ki izboljšuje klimo in zmanjšuje vpliv industrije, zato so z to potezo združili elemente družbeno odgovornega podjetja – ljudi, okolje in dober namen.  Ivan Seljak


Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

nedelja
28.11.2021
7°C / 10°C
ponedeljek
29.11.2021
4°C / 10°C
torek
30.11.2021
-5°C / 7°C