OBČINSKA ODBORA NSI IDRIJA IN CERKNO V PRIPRAVAH NA KONGRES STRANKE

Ponedeljek, 11. oktober 2021

V pripravah na Kongres Nove Slovenije, ki bo v Rogatcu 27. novembra letos, so se sestali člani in simpatizerji NSi iz občinskih odborov Idrija in Cerkno.

Na sestanku so ustanovili občinski odbor Ženske zveze ter imenovali delegatki za Kongres ženske zveze NSi in člana vodstva seniorjev pri NSi. Razpravljali so o aktualnih političnih razmerah, posebno pozornost pa posvetili epidemiji korona virusa in ukrepom za zajezitev te bolezni.

Kot so ob tem dogodku zapisali v izjavi za javnost, izražajo hvaležnost vsem, ki se trudijo da bi bolezen premagali, tako znanstvenikom za cepiva in zdravila, kakor tudi zdravstvenemu osebju, ki se neumorno trudi za lajšanje težav bolnikov, zahvaljujejo se tudi tistim, ki ozaveščajo ljudi in jih vabijo k cepljenju.


Kot so v izjavi za javnost še zapisali člani občinskih odborov NSi Idrija in Cerkno gre zahvala in podpora tudi strokovni komisiji pri NIJZ in slovenski vladi za vsa prizadevanja na tem področju. Posebno zahvalo in priznanje pa izražajo poslancem in ministrom Nove Slovenije za njihovo delo in prizadevanja za napredek in blagostanje vseh prebivalcev Slovenije. Vabijo tudi druge prebivalce obeh občin, da se jim pridružijo, da bodo s skupnimi močmi ustvarjali še boljše pogoje za življenje v naši domovini, občinska odbora NSi Idrija in Cerkno zaključujeta v sporočilu za javnost.


Metka Rupnik (povzela po izjavi za javnosti OO NSi Idrija in Cerkno)

Foto: OO NSi IdrijaKomentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

nedelja
17.10.2021
5°C / 20°C
ponedeljek
18.10.2021
2°C / 20°C
torek
19.10.2021
6°C / 20°C