ŽOGARIJA TEČE SPLETNI KROG!

Sobota, 09. oktober 2021

Letošnje Žogarije, ki je pot po slovenskih osnovnih šolah pričela 11. junija v Idriji, kjer so se v nogometnih in drugih izzivih preizkusili učenci tretjih razredov idrijske, spodnjeidrijske in črnovrške osnovne šole, še ni konec. Organizatorji namreč dogodke nadgrajujejo z veliko nagradno igro “NAJ GOOOL – SOLA”. Na spletni strani Žogarija bo vsak teden na ogled izbor treh najlepših golov s posameznega dogodka Žogarije po slovenskih krajih, obiskovalci spletne strani pa boso z glasovanjem odločili, kateri izmed njih je po njihovem  mnenju najboljši in si zasluži mesto v finalu. Gol, ki bo prejel največ glasov, se bo uvrstil v finalni izbor, s tem pa se bo potegoval za prav posebno nagrado za svojo osnovno šolo.

Žogarija – Alpa-Jadran-Donava je mednarodni športni projekt, ki je aktiven na območju 9 držav in že 15 let uteleša eno najpomembnejših prepričanj – da nogomet in šport na splošno lahko izboljšata kakovost življenja mladih, jim vcepita vrednote, kot so solidarnost, poštenost, odgovornost, in spodbudi spremembe med njimi samimi, v šoli, v lokalnih skupnostih in širše. 


Metka Rupnik

Foto: Žogarija


 

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

nedelja
17.10.2021
5°C / 20°C
ponedeljek
18.10.2021
2°C / 20°C
torek
19.10.2021
6°C / 20°C