V KANALU SE BO DANES ZAKLJUČIL PROJEKT PROMOCIJA RIBIŠTVA NA KANALSKEM

Ponedeljek, 13. september 2021
Danes bo v Kanalu ob Soči potekal dogodek ob zaključku projekta Promocija ribištva na Kanalskem. Dogodek bo potekal ob 17. uri v Gotski kleti v Kanalu, povabljeni pa so vsi, ki jih tovrstna tematika zanima. Na dogodku bodo predstavljene glavne aktivnosti projekta, prav tako pa bo za vse obiskovalce pripravljena degustacija jedi, ki jih bo pripravila gostilna Pri mostu iz Plav.


Projekt Promocija ribištva na Kanalskem je eden izmed petih prijavljenih projektv na 4. javnei poziv LAS Dolina Soče, ki je bil objavljen aprila 2019. Projekt se je izvajal v letu 2020, sofinanciran pa je bil s strani Evropskega sklada za pomorstvo in ribištvo. Več o namenu projekta, Nika Testen s Turistično-informacijskega Centra Kanal.


Nika Testen – Ribištvo na Kanalskem


Cilji projekta so bili usposabljati lokalno prebivalstvo in obiskovalce o pomenu ribiške dejavnosti in tradicije na Kanalskem, spodbujati povezanost ribiške dejavnosti in turizma ter ljudem podajati čim več splošnih informacij o ribištvu s pomočjo promocijskega materiala, ki so ga ustvarili tekom projekta.


Foto: TIC Kanal

Katja Kejžar

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

torek
21.09.2021
14°C / 23°C
sreda
22.09.2021
11°C / 23°C
četrtek
23.09.2021
11°C / 22°C