TANJA KOŽUH OSTAJA DIREKTORICA PRIMORSKEGA TEHNOLOŠKEGA PARKA

Torek, 24. avgust 2021

Skupščina družbenikov Primorskega tehnološkega parka je pred dnevi dosedanji direktorici Tanji Kožuh soglasno potrdila nov štiriletni mandat. Prepričala je z dosedanjimi poslovnimi rezultati in tako ostaja na čelu družbe, ki jo sicer vodi že od leta 2012.

Družbeniki so izpostavili željo, da Primorski tehnološki park postane vodilni startup ekosistem v regiji, zanimiv tudi za mednarodno okolje, prav internacionalizacija pa je tudi glavna vizija Primorskega tehnološkega parka v naslednjih letih. 

Že danes se sicer uvršča med 5 najpomembnejših startup središč v državi. Na podlagi rezultatov je bil vključen v nacionalni sistem inovativnih subjektov, ki pod okriljem Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter Javno agencijo SPIRIT Slovenija razvijajo startup ekosistem Slovenije za zagon, razvoj in rast najbolj ambicioznih in hitrorastočih podjetij.

Simona Skočir se je z direktorico Tanjo Kožuh pogovarjala o dosedanjih dosežkih Primorskega tehnološkega parka in njihovih načrtih za prihodnost. 

Pogovor s Tanjo Kožuh

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

torek
21.09.2021
14°C / 23°C
sreda
22.09.2021
11°C / 23°C
četrtek
23.09.2021
11°C / 22°C