ZAPIRAMO. PA KAJ?

Sobota, 24. julij 2021

Pred kratkim je poslovalnica Nove KBM V Cerknem zaprla vrata in svoje komitente povabila, da bančne posle opravljajo na domači pošti. Resnici na ljubo povedano se je pošta z nekaterimi spremembami delno prilagodila potrebam bančnega poslovanja.

Verjetno pa bodo manj zadovoljni komitenti Deželne Banke Slovenije, ki je preko napisa na okencu sporočila, da s koncem avgusta preneha s poslovanjem v Cerknem. Uporabnikom te banke svetujejo, da jo obiskujejo v Idriji, na naša dodatna vprašanja pa do danes nismo prejeli odgovorov. Prav tako smo zaman čakali na potrditev informacije o napovedanem zaprtju Deželne banke v Kobaridu.

Občinska uprava Občine Cerkno  se je v zadnjih tednih trudila, da bi v kraj privabila novo banko, a vse kaže, da bo svoje sodelovanje uresničila le Nova Ljubljanska banka preko svoje mobilne enote, na podoben način, kot ga že poznajo v Bovcu in nekaterih drugih krajih.Ivan Seljak

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

acergama dne 24.07.2021 ob 12:06:19
#1
Se najvec koristi bi bilo, ce ukinemo obcino, ki tko ne izpolnjuje osnovnega pogoja 5000 prebivalcev.....pa se vec kot sto je taksnih po sloveniji....skratka smo kraj brez prihodnosti....Pozabljeno geslo?

 

torek
21.09.2021
14°C / 23°C
sreda
22.09.2021
11°C / 23°C
četrtek
23.09.2021
11°C / 22°C