TUDI LETOS INOVATION! START! GO!

Torek, 06. april 2021

Predvidoma sredi aprila bo Idrijsko-cerkljanska razvojna agencija objavila letošnji natečaj Inspiration! Start!Go! V lokalnem okolju namreč opažajo veliko dobrih praks in inovativnih podjetniških idej, ki jih želijo izpostaviti in nadgraditi v okviru natečaja.

Natečaj bo razpisal dve kategoriji. Prva kategorija bo namenjena dobrim praksam v podjetništvu, torej že obstoječim podjetjem, tako na novo odprtim kot tistim, ki poslujejo že dlje časa. Lahko gre tudi samo za dobro prakso, kako ste prilagodili poslovanje v času izrednih razmer in se odzvali na potrebe trga. Druga kategorija pa bo namenjena naj podjetniškim idejam – torej tistim, ki še čakajo na uresničitev oz. so jih ravno pričeli uresničevati.

Več o izkušnjah lanskoletnega natečaja in kakšne prijave si obetajo na letošnjem, pa v pogovoru s Tino Lisac, svetovalko SPOT točke in članico komisije natečaja. Prispevek Metke Rupnik.


posnetek Tina Lisac

Foto: Lepotec iz pasjega SPA Alia, nagrajene podjetniške ideje 2020

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

petek
23.04.2021
7°C / 21°C
sobota
24.04.2021
6°C / 21°C
nedelja
25.04.2021
6°C / 22°C