OBČINA TOLMIN ZBIRA MNENJA OBČANOV O PARKIRANJU V TOLMINU

Petek, 26. februar 2021

Občina Tolmin je v tem tednu objavila spletno anketo o parkiranju v Tolminu, s katero želijo dobiti vpogled v trenutne parkirne navade v mestu Tolmin ter preveriti zadovoljstvo uporabnikov z možnostjo parkiranja in njihove poglede na parkirno ureditev v prihodnje.


Anketa o parkiranju v mestu Tolmin bo aktivna do 9. marca in je dostopna na spletni in Facebook strani Občine Tolmin, pristojnim pa bodo odgovori v pomoč pri pripravi predlogov za ureditev parkirnih površin v mestu. Podrobneje Sanja Sivec Levpušček, vodja oddelka za okolje in prostor na Občini Tolmin.

Sanja Sivec Levpušček 1


Trenutno imajo torej občani priložnost, da izrazijo svoje mnenje o parkiranju v Tolminu, potem pa bo strokovna podlaga podlaga morala dobiti tudi več potrditev.

Sanja Sivec Levpušček 2

Z odzivom na spletno anketo so zaenkrat na Občini zelo zadovoljni, saj so v samo nekaj dneh prejeli več kot 400 odgovorov, ostale pa še vedno vabijo, da jo izpolnijo ter tako pomagajo oblikovati  parkirno politiko, ki bo po meri čim večjega števila občanov.


Simona Skočir

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

sobota
17.04.2021
1°C / 15°C
nedelja
18.04.2021
4°C / 15°C
ponedeljek
19.04.2021
6°C / 13°C