V TOLMINSKI KNJIŽNICI PREGLEDNA RAZSTAVA FOTOGRAFSKE SKUPINE PD TOLMIN

Sobota, 20. februar 2021

V tem tednu je bila v Knjižnici Cirila Kosmača Tolmin postavljena pregledna razstava članov Fotografske skupine Planinskega društva Tolmin. Čeprav so razstavo za odprtje pripravili že v jesenskem času, se je predstavitev dela uspešnih tolminskih fotografov zaradi znanih razmer zavlekla do tega tedna.

Fotografska skupina pri Planinskem društvu Tolmin deluje že več kot deset let, od vsega začetka jo vodi mednarodno priznan mojster fotografije Rafael Podobnik. Skupina ostaja dejavna, po dobrih desetih letih delovanja je trenutno na ogled že deveta pregledna razstava. Podobno kot na vsaki pregledni razstavi do sedaj je bilo tudi tokrat skrbno izbranih okrog 50 fotografij, pove mentor Rafael Podobnik.

Izjava Rafael Podobnik 1


Dobro delo fotografov in mentorja pa se kaže tudi v tem, da se več fotografov redno udeležuje različnih tekmovanj, na domačih in mednarodnih razstavah pa so za svoje fotografije velikokrat nagrajeni.

Izjava Rafael Podobnik 2

Pregledna razstava Fotografske skupine PD Tolmin je v pritličju Knjižnice Tolmin na ogled v času odprtja, obiskovalce pa še naprošajo, da ob obisku galerije upoštevajo vse preventivne ukrepe.

Simona Skočir

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

petek
05.03.2021
5°C / 14°C
sobota
06.03.2021
4°C / 11°C
nedelja
07.03.2021
-5°C / 12°C