V KANALU NOV UREDNIŠKI ODBOR GLASILA MOST

Sreda, 27. januar 2021

Kanalsko občinsko glasilo je dobršen del lanskega leta preživelo brez glavnega urednika in uredniškega odbora, izšli sta tudi le dve od običajnih štirih številk. Po odstopu glavne urednice Maje Gerbec je županja razrešila še uredniški odbor, po razpisu in potrditvi na občinskem svetu pa je novi odgovorni urednik postal Erik Panjtar, ki so se mu v uredniškem odboru pridružile Erika Koncut, Tina Tinta, Klelija Dolenc in Irena Brezavšček. 

Novi glavni urednik pravi, da vsebinsko glasila ne bodo spreminjali, so pa že prvi številki spremenili celostno grafično podobo. Si pa tudi on želi vsebinsko kakovostnejših prispevkov, morda tudi z odstiranjem zgodb neznanih, a vendarle zanimivih ljudi v občini. Ostaja pa precejšen del glasila na voljo tudi občanom za objavo njihovih prispevkov.

Prvo številko je nov uredniški odbor uredil že za december, ker pa je Most četrtletnik zbirajo prispevke že za marčevsko številko. Na portalu Moja občina jih lahko oddate do 19. februarja, ne pozabite pa, dodajajo uredniki, na primerno in dovolj kvalitetno fotografijo. Ob tej priložnosti smo na pogovor povabili novega glavnega urednika glasila Most Erika Panjtarja.  Pogovor: Erik Panjtar


Primož Božič

Foto: Naslovnica decembrske številke in novo oblikovanje glasila Most

Pogovor. Erik Pajntar

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

petek
05.03.2021
5°C / 14°C
sobota
06.03.2021
3°C / 11°C
nedelja
07.03.2021
-5°C / 11°C