SLOVENSKA POSLOVNA TOČKA ZA PODJETNIŠKO SVETOVANJE

Torek, 29. december 2020

V tem trenutku so za gospodarstvo zelo aktualni ukrepi, ki jih prinašajo vladni protikorona paketi, saj se ob njihovem uresničevanju med podjetniki pojavlja nemalo dilem in vprašanj, kako ukrepe uveljavljati v praksi oziroma kako sploh razumeti ukrepe, ki jih zanje določen paket prinaša.

Prav s tem se v teh dneh največ ukvarjajo tudi na Slovenski posloveni točki goriške regije. Tu dobijo podjetniki brezplačna svetovanja ne le v zvezi z najnovejšimi vladnimi ukrepi, ampak tudi celovito podporno storitev za potencialne podjetnike, povezovanje in mreženje ter informiranje in prenos dobrih praks v podjetništvu. Delujejo torej tudi v dneh epidemije, vendar uporabnike prosijo, da se za ta čas, razen če res ni nujno, odrečejo osebnim obiskom in se s strokovnjakinjo posvetujejo preko telefona GSM: 040 315 335 ali elektronske pošte: tina.lisac@icra.si

V današnji oddaji pa v pogovoru s Tino Lisac, svetovalko na Slovenski poslovni točki Goriške, več o najaktualnejših svetovanjih, po katerih podjetniki povprašujejo v teh dneh. Pogovarjala se je Metka Rupnik.


Foto: SPOT

 

pogovor Tina Lisac

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

ponedeljek
25.01.2021
5°C / 10°C
torek
26.01.2021
0°C / 7°C
sreda
27.01.2021
-3°C / 9°C