V DRUŠTVU PO-MOČ IN FUNDACIJI BIT PLANOTA VABIJO PROSTOVOLJCE

Sreda, 25. november 2020

Drugi val epidemije nas je postavil pred še večje izzive kot prvi. V Ustanovi Fundacija BiT Planota v navezi s CSD Severna Primorska in drugimi nevladnimi organizaciji v regiji ugotavljajo, da je vse več starejših občanov, ki se počutijo osamljeni, da pri šolanju na daljavo računalniška tehnologija marsikdaj ne deluje, kot bi morala, in da si poleg tega ob učenju od doma učenci ne morejo medsebojno pomagati pri osvajanju novega znanja.


Zaradi tega še naprej naraščajo tudi potrebe po prostovoljcih. V Društvu PO-MOČ in Fundaciji BiT Planota so se odločili objaviti povabilo za vse, ki imajo željo sodelovati in ustrezne izkušnje za to. Potrebuje se predvsem pomoč pri preprečevanju osamljenosti starostnikov ter tehnična in učna pomoč pri šolanju na daljavo. Vse, ki bi torej želeli podariti nekaj svojega časa, vabijo, da jih kontaktirate na številko 080 16 12 ali elektronski naslov drustvo.pomoc.ng@gmail.com. 

Kot še dodajajo, so zaželeni prostovoljci iz celotne regije, usmerjali pa jih bodo s pomočjo lokalnih organizacij.
 

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

nedelja
17.01.2021
-4°C / 8°C
ponedeljek
18.01.2021
-4°C / 7°C
torek
19.01.2021
-4°C / 7°C