IMP KLIMA URADNO Z NOVIM IMENOM IN BLAGOVNO ZNAMKO OC IMP KLIMA

Petek, 16. oktober 2020

Z današnjim 16. oktobrom se je naziv podjetja Lindab d.o.o. - v likvidaciji spremenil v novo ime OC IMP Klima d.o.o., ki je pravni naslednik družbe Lindab d.o.o. Sprememba je že zabeležena tudi v poslovnem registru podjetij. V roku pol leta od nakupa podjetja pa naj bi bil zaključen tudi prehod na novo blagovno znamko.

18. septembra letos se je z vključitvijo skupine IMP Klima v nizozemsko skupino podjetij Orange Climate B.V. začel postopek postopnega prehoda na blagovno znamko OC IMP Klima, ki bo zaključen v šestih mesecih od podpisa pogodbe o nakupu podjetja. Z današnjim dnem pa so se zaključili tudi vsi pravni postopki v zvezi z uradno menjavo naziva podjetja oziroma je zaustavljen postopek likvidacije družbe Lindab d.o.o.

Skupino IMP Klima sestavlja slovensko proizvodno-prodajno podjetje, prej znano kot Lindab d.o.o., in prodajne družbe v Srbiji, Črni gori ter Bosni in Hercegovini, ki bodo odslej združene pod blagovno znamko OC IMP Klima.

Program izdelkov godoviškega proizvodnega obrata, ki obsega klimatske naprave, elemente za distribucijo in regulacijo zraka, enote za filtracijo zraka in talne konvektorje, tudi pod novo blagovno znamko OC IMP Klima ostaja nespremenjen, proizvodnja na lokaciji v Godoviču pa se nadaljuje neprekinjeno in z nespremenjenimi tehničnimi lastnostmi.

Nov logotip podjetja izraža pripadnost skupini Orange Climate, hkrati pa ohranja prvotno ime podjetja - IMP Klima, ki zaznamuje več kot 60-letno tradicijo tega podjetja.Metka Rupnik

Foto: arhiv podjetja

 

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

sreda
28.10.2020
6°C / 19°C
četrtek
29.10.2020
5°C / 18°C
petek
30.10.2020
6°C / 19°C