NA OŠ ČRNI VRH SE VESELIJO PRENOVLJENE TELOVADNICE

Sreda, 14. oktober 2020

Učenke in učenci ter seveda učitelji na OŠ Črni Vrh so se septembra zelo razveselili prenovljene šolske telovadnice, za katero si je vodstvo šole prizadevalo že vsaj zadnjih devet let. Stara je bila namreč že dotrajana in izvajanje športne vzgoje v njej ni bilo več povsem varno. Prenovljena šolska telovadnica pa ni le pridobitev za šolo, ampak tudi za kraj, saj v njej svoje športne programe izvajajo tudi športni klubi in društva.

Prav ta investicija je lep dokaz, da vztrajnost in prizadevanje ter želja, da bi tudi učencem na manjših šolah zagotovili ustrezne pogoje za izvajanje športnih aktivnosti, rodijo rezultate.

Prenovljena šolska telovadnica je bila dober povod, da se je naša sodelavka Metka Rupnik danes dopoldne odpravila na obisk na črnovrško osnovno šolo, kjer se je s sogovorniki pogovarjala o novi pridobitvi.

Najprej z ravnateljico Ireno Kenk, ki je predstavila, kako je šola prišla do prenovljene telovadnice in kdo je priskočil na pomoč.

 

pogovor o prenovljeni telovadnici na OŠ Črni Vrh

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

ponedeljek
26.10.2020
13°C / 20°C
torek
27.10.2020
14°C / 18°C
sreda
28.10.2020
4°C / 20°C