SVETNICAM IN SVETNIKOM ČASTNE VSTOPNICE ZA SPOZNAVANJE IDRIJSKE DEDIŠČINE

Sreda, 30. september 2020

Turistični odbor Idrija, v katerega so vključeni glavni akterji turistične ponudbe v občini Idrija in predstavniki turističnih nastanitev ter gostinskih obratov, je na zasedanju sprejel odločitev, da se občinskim svetnikom da na voljo častne brezplačne vstopnice za ogled osrednjih muzejski postavitev v mestu Idrija. Svetnice in svetniki si bodo, če bodo želeli, s častno vstopnico brezplačno lahko ogledali Antonijev rov in Topilnico Hg, razstave Mestnega muzeja Idrija na idrijskem gradu in v vseh dislociranih enotah muzeja, razstave na idrijski Čipkarski šoli ter v Centru za obiskovalce.

Zavod za turizem Idrija bo v začetku oktobra za občinske svetnike občine Idrija organiziral tudi informativni dan s poudarkom na tehniški, kulturni in naravni dediščini ter pomenu UNESCA za Idrijo.

Častna vstopnica in informativni dan za svetnice in svetnike idrijskega občinskega sveta bosta dobra priložnost, da člani občinskega sveta še bolje spoznajo idrijsko dediščino, o kateri v sklopu različnih problematik odločajo na svojih zasedanjih.

 

Metka Rupnik

 

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

petek
30.10.2020
5°C / 19°C
sobota
31.10.2020
5°C / 19°C
nedelja
01.11.2020
6°C / 20°C