OB OBISKU KANINA TUDI DODATNA PONUDBA

Petek, 14. avgust 2020

V avgustu se obiskovalcem Kanina pogosto zgodi, da naletijo na presenečenja v obliki dodatne ponudbe tako pri Bum baru kot tudi ob Kaninskih legendah ob vrnitvi v dolino. Tako je bilo tudi minulo soboto, ko so obiskovalci Kanina lahko popili domač ledeni čaj, Buško pivo ali si privoščili kaninske palačinke.

V minulem tednu je s prevozom do 2204 metrov nad morjem kaninsko pogorje obiskalo tudi po 650 gostov dnevno, samo v desetih dneh avgusta pa skoraj 3500. V letošnji poletni sezoni so kljub pomladnim slabim obetom zaradi omejitev in upoštevanja ukrepov za zamejitev širjenja koronavirusa prepeljali skupaj 13.500 potnikov. V Sončnem Kaninu so se prav zato odločili, da obstoječo ponudbo »začinijo« s stojnicami pri Kaninskih legendah oziroma ob vhodu v A postajo krožnokabinske žičnice Kanin, ki so minulo soboto med obiskovalci požele veliko zanimanja. Razlog več, da bodo taka presenečenja v avgustu pripravili še večkrat, k sodelovanju pa vabijo tudi vse lokalne ponudnike lokalnih dobrot in izdelkov.

Mimogrede, na enem od teh dogodkov boste lahko naročili tudi »Županove palačinke« po njegovem receptu in ob njegovi kontroli, za malo sreče pa boste naleteli tudi na priložnost, da vam jih župan Valter Mlekuž pripravi kar lastnoročno.


Občina BovecKomentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

ponedeljek
28.09.2020
10°C / 14°C
torek
29.09.2020
7°C / 20°C
sreda
30.09.2020
7°C / 22°C