NAMIGI ZA ODGOVORNEJŠE RAVNANJE POSAMEZNIKA IN SKUPNOSTI

Ponedeljek, 10. avgust 2020

Kljub posledicam, ki jih vsakodnevno opažamo v okolju, so podnebne spremembe za marsikoga zelo abstrakten pojem. Mnogo ukrepov je na osebni ravni in relativno preprostih. Povezani so zgolj z malo manj potrošniškim načinom življenja, več dobre volje ali večjim posluhom do okolja, ki nas obdaja. 

Posoški razvojni center je v okviru projekta LokAlp pripravil ozaveščevalno plakatno kampanjo, kjer z dvanajstimi kratkimi sporočili namiguje na bolj odgovorno ravnanje posameznika in skupnosti. Plakati bodo v teh dneh vidni na različnih mestih v Julijskih Alpah in na spletnih omrežjih. Veliko k trajnostnemu odnosu do lokalnega okolja pripomorejo tudi obiskovalci, zato so določena sporočila zapisana tudi v angleškem jeziku.

Omenjena kampanja je del projekta, ki ga sofinancira Ministrstvo za okolje in prostor ter med ljudi na prijazen način prenaša ključne elemente Alpske konvencije.


Posoški razvojni center

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

ponedeljek
28.09.2020
10°C / 14°C
torek
29.09.2020
7°C / 20°C
sreda
30.09.2020
7°C / 22°C