LJUDSKA UNIVERZA TOLMIN PREJELA ZELENI ZNAK KAKOVOSTI

Torek, 02. junij 2020

Organizacijska enota Ljudske univerze Tolmin, ki deluje na Posoškem razvojnem centru, je konec maja od Komisije Andragoškega centra Slovenije za podeljevanje in podaljševanje pravice do uporabe Zelenega znaka kakovosti prejela pravico do uporabe Zelenega znaka kakovosti, in sicer za obdobje treh let, torej do 31. 3. 2023. 


Kaj zanje pomeni pridobitev pravice do uporabe omenjenenga znaka, pojasnjuje Brigita Bratina Peršin, vodja organizacijske enote Ljudska univerza Tolmin.Brigita Bratina Peršin 1 Zeleni znak kakovosti se torej uporablja le v povezavi z izobraževanjem odraslih v organizaciji. Organizacije lahko znak uporabljajo na spletnih straneh, v dopisih, ponudbah, informativnem in promocijskem gradivu, splošnih dokumentih organizacije, pri oglaševanju, na tablah, oglasnih deskah ipd. 


Kakšna pa je bila pot Ljudske univerze Tolmin do pridobitve znaka? Brigita Bratina Peršin 2Na enoti Ljudske univerze Tolmin tako tudi v prihodnje s še večjo motivacijo nadaljujejo s svojim delom in zastavljenimi projekti. Brigita Bratina Peršin 3


Simona Skočir

Fotografija: LU Tolmin

Izjava Brigita Bratina Peršin 1
Izjava Brigita Bratina Peršin 2
Izjava Brigita Bratina Peršin 3

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

sreda
30.09.2020
7°C / 22°C
četrtek
01.10.2020
10°C / 22°C
petek
02.10.2020
15°C / 22°C