ODPRT JAVNI RAZPIS ZA PODELITEV NAGRAD IN PRIZNANJ OBČINE KOBARID

Nedelja, 31. maj 2020

Komisija za priznanja in nagrade Občine Kobarid je objavila Javni razpis za podelitev občinskih priznanj in nagrad Občine Kobarid za leto 2020. Tudi letos bo podelila naziv častni občan, največ eno plaketo in največ dve priznanji občine ter največ tri denarne nagrade. Predlagatelji za občinska priznanja in nagrade so lahko občani, politične stranke, krajevne skupnosti, podjetja, društva ter druge organizacije in skupnosti. Posamezni predlagatelj lahko predlaga večje število kandidatov, vendar vsakega le za eno nagrado. 


Predlogi za podelitev priznanj in nagrad morajo biti predloženi v pisni obliki in morajo vsebovati podatke o predlagatelju, vrsto priznanja, za katero se podaja predlog, podatke o predlaganem kandidatu, vsebinsko utemeljitev predloga ter podpis predlagatelja in sopredlagateljev. Predloge z obrazložitvijo na Občini Kobarid sprejemajo do 29. junija, in sicer po pošti ali osebno v tajništvu občinske uprave. 


Komisija  za  priznanja  in  nagrade  bo  na  podlagi  prispelih  predlogov  pripravila  predlog  nagrajencev  in  ga posredovala  v  sprejem  Občinskemu  svetu  Občine  Kobarid.  Nagrade  bodo  podeljene  na  slavnostni  seji občinskega sveta ob občinskem prazniku v mesecu oktobru 2020. 


Simona Skočir


Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

torek
14.07.2020
13°C / 27°C
sreda
15.07.2020
12°C / 28°C
četrtek
16.07.2020
14°C / 28°C