DOMOVI KLIČEJO PO ZAŠČITNIH SREDSTVIH

Sreda, 25. marec 2020

Že dodobra smo stopili v drug teden protivirusnih ukrepov, trenutno življenje teče mirno in počasi. Do preklica so prepovedani tudi obiski v vseh domih za starejše po Sloveniji in prav zaradi te popolne prepovedi obiskovanja stanovalcev v domu za starejše so se v Domu starejših Ajdovščina odločili, da svojcem ponudijo možnost komuniciranja s sorodnikom kar preko videokamere. Svojci so ob taki čudoviti gesti veseli in hvaležni, saj lahko tudi v času izrednih razmer komunicirajo s sorodnikom. Kako poteka komunikacija na ta način, direktorica Doma starejših Ajdovščina, Tanja Stibilj Slemič.


Izjava Tanja Stibilj Slemič 1


Tudi v Centru starejših Pristan Vipava so prisluhnili svojcem in na njihovo pobudo začeli izvajati različne vrste komuniciranja na daljavo stanovalec – svojec. V domu tudi verjamejo, da sta domač obraz in prijazna beseda še posebej neprecenljiva v teh izjemnih okoliščinah.


Izjava Martin Kopatin 1


Zaradi izrednih razmer tudi v domovih za starejše delo poteka nekoliko drugače kot običajno. Prvi teden spremenjene rutine je v Ajdovščini potekal v odlično, upajo, da bo tudi v prihodnje tako. Več o delovanju Doma starejših Ajdovščina, Tanja Stibilj Slemič.


Izjava Tanja Stibilj Slemič 2


Enako je v Centru starejših Pristan Vipava kjer delo poteka malo drugače, kot so ga navajeni stanovalci in zaposleni. Več o poteku in težavah s katerimi se v centru starejših Pristan srečujejo, direktor Martin Kopatin.


Izjava Martin Kopatin 2


Velik problem zaščite je tudi v Domu starejših v Ajdovščini, kjer po besedah direktorice nimajo na zalogi dovolj zaščitnih sredstev temveč jih pridobivajo vsak dan sproti.


Izjava Tanja Stibilj Slemič 3


Na fotografiji: Dom Pristan, Vipava


Ana Štokelj

Tanja Stibilj Slemič 1
Martin Kopatin 1
Tanja Stibilj Slemič 2
Martin Kopatin 2
Tanja Stibilj Slemič 3

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Sonia Laze dne 30.03.2020 ob 18:59:43
#1
HELLO SPORAZUMI O POSOJILU IN FINANCIRANJU.

Iščete posojilo za ponovni začetek dejavnosti, izvedbo projekta ali potrebujete denar iz drugih razlogov? Zaradi skrbi, tudi če se prijavite v svoji državi in ​​nimate dostopa do financiranja, se obrnite na to e-pošto: sonialaze08@gmail.com, da boste imeli več znanja o pogojih odobritve posojila in financiranja.
Specializirani smo za vsa področja financiranja posojil med posamezniki.
Nudimo posojila, ki so na voljo javnim in zasebnim podjetjem in podjetjem.
Posojilna pogodba je kratkoročno, srednjeročno in dolgoročno z nizko obrestno mero na leto, ki ji sledi dober značaj in predvsem spoštuje zaveze.
Upoštevajte področja, na katerih vam lahko pomagamo pri vaših projektih ali prekinimo zastoj.
- Osebni posojilo
- Naložbeno posojilo
- Delo posojilo
- financiranje
- konsolidacijski dolg
- Revolving kredit
- Credit Racha
Delamo v vaše zadovoljstvo, lahko sledite svoji datoteki v spletu, da spoznate njen razvoj.
Pišite na e-pošto: sonialaze08@gmail.com
Telefonska številka whatsapp: +33 7 57 90 63 78Pozabljeno geslo?

 

sreda
02.12.2020
-1°C / 8°C
četrtek
03.12.2020
1°C / 4°C
petek
04.12.2020
2°C / 6°C