SOŽITJE ZA VEČJO VARNOST V CESTNEM PROMETU

Torek, 04. februar 2020

Z namenom, da bi se starejši vozniki in voznice na cestah čim dlje počutili varne in da bi čim dlje ostali mobilni, je Javna agencija RS za varnost prometa v sodelovanju z Generalno policijsko upravo, DARS-om, Zvezo društev upokojencev Slovenije, Rdečim križem Slovenije in drugimi, pripravila projekt Sožitje za večjo varnost v cestnem prometu. Program izvaja celovite preventivne dogodke in usposabljanja za upokojence in starejše.

 

Danes ob 9.30 bodo za večjo varnost v cestnem prometu poskrbeli v Idriji. Pričenjajo projekt, ki je namenjen starejšim voznikom in voznicam, ki bi radi ostali čim dlje mobilni in varni na cestah. Z uvodnim nagovorom predstavnice Agencije za varnost prometa Anamarie Hren, ki je hkrati tudi vodja projekta Sožitje, bodo v Medgeneracijskem centru Idrija otvorili današnji brezplačni preventivni dogodek.

 

Vsi seniorji in upokojenci, ki bi vas osvežitev znanj pravil cestnega prometa, praktične izkušnje, temeljni postopki oživljanja ter varna vožnja po avtocesti in hitri cesti zanimala, pričakujejo vas na enodnevnem dogodku v Domu upokojencev Idrija.

 

Mirjam Debevc

Foto: FB arhiv

 

 

 

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

torek
29.09.2020
6°C / 20°C
sreda
30.09.2020
7°C / 22°C
četrtek
01.10.2020
10°C / 21°C