V AJDOVŠČINI PRVA PREDSTAVITEV KNJIGE V LETU 2020

Sreda, 15. januar 2020
Včeraj je v Lavričevi knjižnici v Ajdovščini potekala prva predstavitev knjige v letošnjem letu. Tokrat so v ajdovski knjižnici v goste povabili Petro Vladimirov, pisateljico ki je obiskovalcem dogodka predstavila svojo prvo knjigo z naslovom Evforija: 233 kilometrov Pirenejev ob poti do morja. Knjiga je odlična, neposredna, iskrena in humorna zgodba o gibanju, tovarištvu in tudi premikanju meja tako fizičnih kot tudi mentalnih. V knjigi se prepletata dve zgodbi, prva je zgodba iz njenega prostega časa in sicer zgodba Petre in njene prijateljice Žane, na gorski ultra tekaški preizkušnji v Andori, druga pa je zgodba iz njene službe, to je zgodba o dogajanju na pohodu mladostnikov Vzgojnega zavoda Kranj proti morju. Več o globljem pomenu knjige Petra Vladimirov.

Izjava Petra Vladimirov

Petra Vladimirov je po poklicu psihologinja in vzgojiteljica, zaposlena v Vzgojnem zavodu Kranj kjer dela z otroci, z vedenjskimi in čustvenimi težavami, v prostem času pa se posveča predvsem teku na daljše razdalje in turnemu smučanju.

S svojimi varovanci je že petkrat prehodila tudi šest dnevno 180 kilometrsko dolgo pot, od Kranja do Pirana in s tem vedno znova dokazala, da ti njeni varovanci naredijo tudi nekaj dobrega in velikega, ne pa samo »škandale«. Ob koncu pa še avtoričina sporočilo vsem ljudem.


Izjava Petra Vladimirov 2
V svoji prvi knjigi je tako združila prosti čas z službo in ustvarila odlično knjigo vredno branja.


Ana Štokelj

 

Petra Vladimirov 1
Petra Vladimirov 2

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

torek
29.09.2020
6°C / 20°C
sreda
30.09.2020
7°C / 22°C
četrtek
01.10.2020
10°C / 21°C