BARVE ZNANJA

Torek, 14. januar 2020

Mladinski center Idrija je največja organizacija s področja mladinskih dejavnosti v Občini Idrija. Kot sami pravijo, gre za mesto  za spodbujanje idej. Izvajajo in podpirajo dejavnosti, s katerimi stremijo k izboljšanju položaja mladih in omogočamo razvoj potencialov v lokalnem okolju. Več o tem pa za današnjo oddajo Barve znanja Helena Ločniškar


Helena Ločniškar 1


Posebej živahno bo v Mladinskem centru Idrija ta petek popoldne ob 18. uri, ko tamkajšnje sodelavke pripravljajo poseben predstavitveni večer z delovnim naslovom Sooblikuj Mladinski center Idrija. Helena Ločniškar

.
Helena Ločniškar 2


Dogodek se bo v nadaljevanju razvil v prav poseben družabni večer.


Helena Ločniškar 3


Torej, kot je rekla Helena, tudi tisti,  ki ne veste še kaj bi, veste pa, da nekaj bi, priključite se ustvarjalni ekipi Mladinskega centra Idrija.

------------------------------------------


Občina Idrija je v letu 2019 pričela uresničevati investicijo v uvedbo sistema za izposojo električnih koles v mestu Idrija, ki sledi ukrepom, predvidenim v celostni prometni strategiji občine Idrija in prizadevanjem za vzpostavitev različnih oblik trajnostne mobilnosti v mestu Idrija. V okviru investicije so bila doslej zgrajena tri od skupno petih kolesarskih počivališč, ki so hkrati tudi polnilnice za električna kolesa, letos spomladi pa bo občina postavila še preostali dve počivališči in kupila električna kolesa. Poskusno naj bi sistem zagnali maja letos.
Kdo in kako bo ta električna kolesa lahko uporabljal, pa več v pogovoru z Natašo Kumar, svetovalko na Občini Idrija za področje gospodarskih javnih služb.

Nataša Kumar 

Helena Ločniškar 1
Helena Ločniškar 2
Helena Ločniškar 3
Nataša Kumar

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

sobota
30.05.2020
9°C / 23°C
nedelja
31.05.2020
12°C / 21°C
ponedeljek
01.06.2020
9°C / 28°C