ID20 IN IDRIJA 2020 IŠČETA MULTIPRAKTIKE

Ponedeljek, 13. januar 2020

Konec lanskega leta ustanovljeni idrijski zasebni javni zavod ID 20 in od leta 2012 delujoče društvo Idrija 2020 za nove projekte in širitev svojega programa že iščeta nove sodelavce in sodelavke.


Ekipa društva Idrija 2020 je pred dobrima dvema mesecema doživela prelomen trenutek, ko je društvo svoje delovanje na področju kulturne dediščine nadgradilo z ustanovitvijo zasebnega zavoda Id20, ki se v svojih prostorih v strojnici nekdanjega jaška Inzaghi profesionalno ukvarja s podjetništvom, marketingom in arhitekturo na področju dediščine.


Obe instituciji, tako društvo kot zasebni zavod, bosta zaradi načrtov širitve programa v letu 2020 potrebovali nove sile, zato že iščeta nove občasne sodelavce, ki bodo skupaj z njimi oblikovali in izvajali nove projekte. Kot poudarjajo, iščejo multipraktike, ki z veseljem zorganizirajo dogodek, razumejo marketing, spišejo prijavo na javni razpis, se znajdejo v Excel tabelah, skoordinirajo ekipo ter urejeno vodijo dokumentacijo. Iščemo ustvarjalne, a organizirane, s posluhom za dediščino ter take, ki včasih poprimejo tudi za orodje in so nasploh iznajdljivi.


V prvi fazi gre za delo na posameznih nalogah in aktivnostih, za katerega pa upajo, da bo sčasoma preraslo v pravo zaposlitev.Metka Rupnik

Foto: Marko Čuk

 

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

ponedeljek
10.08.2020
19°C / 34°C
torek
11.08.2020
18°C / 34°C
sreda
12.08.2020
20°C / 33°C