VSI ENAKI, VSI RAZLIČNI LETOS ŽE DESETIČ

Četrtek, 07. november 2019

Vsi enaki, vsi različni, je deseta dobrodelna prireditev, s katero Društvo upokojencev Ajdovščina, povezuje različne generacije in skupine nastopajočih, ki jih povezuje enako veselje do ustvarjanja in življenja. Na današnjem srečanju bodo sodelovali otroci iz CIRIUS Vipava z risanko o Repi velikanki, Žoga bend iz Doma starejših občanov Ajdovščina, učenci iz OŠ Šturje do 1 do 5 razreda, skupina iz VDC Ajdovščina in Vipava in Dramsko pevska skupina Zarja iz Društva upokojencev Ajdovščina.
Le zakaj bi morali biti vsi enaki, če pa smo različni, po starosti, velikosti, barvi las, spretnostih, znanju?  Vsi smo enaki po željah in v hrepenenju po ljubezni, spoštovanju, prijateljstvu in dobroti. Najbolj pomembna je kulturna komunikacija, na katero v zadnjem času vse preveč pozabljamo, pa naj bo to komunikacija v šoli, službi, domačemu okolju ali društvu.
»Naša srečanja so vedno vesela in prisrčna, v Društvu negujemo medgeneracijska druženja in ohranjamo stike z vsemi skupinami in jih obiskujemo tudi v njihovih domovih.« je za Primorski val povedala Nevenka Vidmar, predsednica Komisije za kulturo DU Ajdovščina

Foto: Vlasta Ferjančič


Ana Štokelj

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

sreda
02.12.2020
-1°C / 8°C
četrtek
03.12.2020
1°C / 4°C
petek
04.12.2020
2°C / 6°C