NOVA DIREKTORICA KGZ IDRIJA TINA PODOBNIK

Torek, 08. oktober 2019

Kot smo že poročali, je z mesecem oktobrom Kmetijsko gozdarska zadruga Idrija dobila novo direktorico. Dosedanjega dolgoletnega direktorja Francija Čuka, ki odhaja v pokoj, je na tem mestu nasledila Tina Podobnik, ki je v zadrugi sicer zaposlena že 18 let in je doslej opravljala naloge organizatorice kmetijske dejavnosti v zadrugi.


Kmetijska zadruga Idrija je bila ustanovljena že leta 1948, sedanja Kmetijsko gozdarska zadruga Idrija pa se je v novo pravno obliko preoblikovala z reorganizacijo v letu 1992. Njene osnovne dejavnosti so odkup in prodaja kmetijskih proizvodov, kot so mleko, živina in ostali kmetijski pridelki ter mesnopredelovalna dejavnost z lastno klavnico. Pomembna pa je tudi njena trgovinska dejavnost, saj ima na Idrijskem in Cerkljanskem štiri živilske in tri tehnične trgovine.

In kakšno vizijo razvoja zadruge ima nova direktorica Tina Podobnik.

Spraševala je Metka Rupnik.


Izjava 1


In v kakšni poslovni kondiciji je nova direktorica Kmetijsko gozdarske zadruge Idrija nasledila to zadružno podjetje?


Izjava 2


Tudi področje odkupa in predelave mesa v lastne mesne izdelke je pomembna poslovna dejavnosti Kmetijsko gozdarske zadruge Idrija.


Izjava 3


Kmetijsko gozdarska zadruga ima na Idrijskem in Cerkljanskem tudi 7 trgovin, predvidoma še ta mesec pa bodo v svojih prostorih v Spodnji Idriji odprli tudi Mesoteko.


Izjava 4


Za uspešno poslovanje kateregakoli podjetja so pomembni motivirani strokovni kadri in zadovoljni poslovni partnerji. Kako bo na tem področju delovala nova direktorica Kmetijsko gozdarske zadruge Idrija Tina Podobnik?


Izjava 5


Metka Rupnik

Izjava: Tina Podobnik 1
Izjava: Tina podobnik 2
Izjava: Tina Podobnik 3
Izjava: Tina podobnik 4
Izjava: Tina Podobnik 5

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

sobota
06.06.2020
16°C / 22°C
nedelja
07.06.2020
15°C / 26°C
ponedeljek
08.06.2020
15°C / 24°C