RAZPIS ZA DIREKTORJA KOMUNALE IDRIJA BODO PONOVILI

Torek, 08. oktober 2019

Sinoči so se v Idriji sestali člani nadzornega sveta podjetja Komunala Idrija. Na zasedanju so odločali tudi o novem direktorju podjetja.


Na javni razpis za novega direktorja Komunale Idrija za naslednji štiriletni mandat so se prijavili trije kandidati. Nadzorniki, ki jih vodi Danica Kržišnik iz Idrije, so v dneh od odpiranja vlog opravili informativne pogovore z vsemi prijavljenimi kandidati, ki so se tako imeli priložnost podrobneje predstaviti ter tudi spregovoriti o svojem videnju vodenja tega podjetja.

Razgovori so bili osnova za včerajšnje odločanje nadzornega sveta o kandidatih. Po informacijah predsednice nadzornega sveta Danice Kržišnik nobeden od prijavljenih treh kandidatov na včerajšnjem glasovanju na nadzornem svetu Komunale Idrija ni dobil potrebne večine glasov za imenovanje, zato je nadzorni svet prejel dva sklepa, in sicer ugotovitveni sklep, da je omenjeni javni razpis neuspešno zaključen in sklep, da se javni razpis za direktorja podjetja ponovi.

Obstoječemu direktorju Benu Fekonja se sedanji mandat izteče 31. decembra letos. 


Metka Rupnik

 

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

četrtek
04.06.2020
16°C / 22°C
petek
05.06.2020
16°C / 22°C
sobota
06.06.2020
16°C / 24°C