PROSTI TIR // PODJETNIŠKI TOP PROGRAM V PRIMORSKEM TEHNOLOŠKEM PARKU

Torek, 10. september 2019

Primorski tehnološki park do konca meseca septembra zbira prijave v »Podjetniški TOP program«. Udeleženci bodo v šestih tednih z vrhunskimi izkušenimi podjetniškimi predavatelji postavili strukturiran načrt rasti podjetja. V progam se lahko prijavijo lastniki perspektivnih mladih podjetij ali motivirane osebe z ambicioznimi projekti. Podjetniška strokovna komisija bo med prispelimi prijavami izbrala deset udeležencev, ki bodo program v vrednosti skoraj 3000 € obiskovali brezplačno. Rok za prijavo je 30. september.
Podjetniški TOP program je torej namenjen mladim podjetjem in posameznikom, ki nameravajo ustanoviti podjetje in že delajo na razvoju svojega projekta. Kaj vse program ponuja, pojasnjuje direktorica Primorskega tehnološkega parka, Tanja Kožuh.


Izjava Tanja Kožuh 1


V Primorskem tehnološkem parku torej iščejo kandidate, ki si želijo praktičnega podjetniškega znanja, imajo ambicije za rast in razvoj svojega podjetja, so zagnani, vztrajni in pripravljeni delati za uspeh.
V tem programu je v minulih letih sodelovalo že več deset podjetniških ekip, kot še ugotavlja Tanja Kožuh, pa so prav takšna start up podjetja zaradi svojega načina dela zelo privlačna za mlade.


Izjava Tanja Kožuh 2Simona Skočir

Izjava: Tanja Kožuh 1
Izjava: Tanja Kožuh 2

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

ponedeljek
27.01.2020
4°C / 11°C
torek
28.01.2020
7°C / 10°C
sreda
29.01.2020
4°C / 14°C