Mojca Širec
Voditeljica programa
V današnji oddaji Prosti tir bo zadišalo po kobariških štrukljih. To kulinarično specialiteto boste našli v ponudbi vsakega gostinskega lokala na Kobariškem. Izključno kobariške štruklje pa od letošnjega junija ponuja mladi podjetnik Luka Flander. Našli ga boste v lični hiški z napisom Štrukl na novem trgu pred kobariško cerkvijo.
Luko smo obiskali in najprej povprašali, kako je prišlo do te ideje.
Izjava: Luka Flander 1
Kot pove Luka, je bilo za štruklje najprej potrebno pridobiti recept.
Izjava: Luka Flander 2
Luka Flander, ki v Kobaridu ponuja kobariške štruklje, najverjetneje najbolj priljubljeno sladico v teh koncih, nam je povedal tudi, koga njihov slastni vonj najpogosteje privabi k njemu?
Izjava: Luka Flander 3
In kakšni so njegovi sladki načrti za prihodnost?
Izjava: Luka Flander 4
Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.
Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!