URADNA OTVORITEV LEKARNE V GORENJI VASI

Torek, 21. maj 2019

V prvem tednu aprila letos se je lekarna v Gorenji vasi preselila v povsem nove, sodobno urejene prostore v pritlično etažo gorenjevaškega zdravstvenega doma s samostojnim novim vhodom iz novega parkirišča pred zdravstvenim domom.


Iz Občine Gorenja vas – Poljane z veseljem obveščajo, da so zaključili z izgradnjo prizidka nove lekarne. Ob tej priložnosti bodo priredili krajšo slovesnost ob uradni otvoritvi lekarne, ki bo v četrtek, 23. maja, ob 12. uri, pred lekarno v Gorenji vasi.


Vsa potrebna sredstva za realizacijo investicije v višini slabih 493.000 eur (rekonstrukcija in oprema) je v svojem letnem poslovnem in finančnem načrtu za leto 2018 zagotovil Javni zavod Gorenjske lekarne, katerega soustanoviteljica je tudi Občina Gorenja vas – Poljane. S tem je lokalna skupnost pridobila najsodobneje opremljeno novo lekarno, z optimalnimi pogoji za lekarniško delo in je tudi odlično dostopna obiskovalcem ter tako prijaznejša za mamice z vozički kot tudi za gibalno ovirane.Mirjam Debevc (Vir: Občina Gorenja vas - Poljane)

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

sobota
30.05.2020
9°C / 23°C
nedelja
31.05.2020
12°C / 21°C
ponedeljek
01.06.2020
9°C / 28°C