POMEMBEN MAJSKI TEDEN ZA PRIMORSKI VAL

Ponedeljek, 13. maj 2019

Minuli teden je bil za Primorski val v vseh pogledih zelo uspešen. Sredi tedna smo prižgali oddajnik nad Podbrdom, ki omogoča, da nas bodo bolje slišali tudi prebivalci tega dela tolminske občine. Preko maratonskega delovnega vikenda pa smo opravili glavnino del, ki so omogočile pričetek oddajanja iz povsem prenovljenega studia.
Gre za nekaj časa načrtovane projekte, ki niso odvisni zgolj od iznajdljivosti vodstva naših gospodarskih družb. Več kot deset let Slovenija ni objavila razpisov za nove analogne radijske frekvence. Ko se je led na tem področju stalil, smo uspeli pridobiti dve lokacijo, Vipavsko dolino in že omenjeno Podbrdo.


Tudi obnova studia v Cerknem je plod načrtnega dela, saj novost omogoča bistveno boljše delo voditeljic in voditeljev programa, ki bo postopoma z voditeljskim parom postal modernejši in še bolj poslušljiv.
V prihodnjih dneh bomo odpravljali manjše pomanjkljivosti, zato bodo nastajale morebitne kratkotrajne motnje v večernem programu. Predvsem pa bomo ponovno okrepili naša prizadevanja k razširitvi skupine sodelavk in sodelavcev programa, s posebnim poudarkom na območju Idrijsko – cerkljanske regije.Ivan Seljak

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

ponedeljek
01.06.2020
11°C / 27°C
torek
02.06.2020
12°C / 26°C
sreda
03.06.2020
11°C / 27°C