OBČINA AJDOVŠČINA IN POČITNIŠKO DELO

Ponedeljek, 13. maj 2019
 

Občina Ajdovščina je na svoji spletni strani objavila javni poziv za izvedbo počitniškega dela  za dijake in študente za leto 2019.

 

Namen počitniškega dela je spodbuditi omenjeno skupino k aktivnemu preživljanju počitnic, jim omogočiti spoznavanje del na različnih področjih javnega sektorja in vključevanja v družbeno življenje lokalne skupnosti. Delo se bo izvajalo v času šolskih oziroma študentskih počitnic. Posamezen dijak oz. študent bo na podlagi tega poziva lahko opravil največ 120 ur preko napotnice, urna postavka znaša 4,22 EUR neto. Počitniško delo se bo izvajalo v občinskih javnih zavodih, občinskih podjetjih in občinski upravi.


Za opravljanje počitniškega dela se lahko prijavijo dijaki in študenti, ki imajo stalno bivališče v občini Ajdovščina, starost nad 15 let ter zahtevano smer izobraževanja ter veščine, ki so navedene pri posamezni instituciji. Rok za oddajo prijavnice je najpozneje do 17. maja 2019. Nepopolnih prijavnic in prijavnic, ki bodo prispele po tem datumu, ne bodo upoštevali.

 

Več informacij ter razpisno dokumentacijo najdete na spletni strani Občine Ajdovščina.


Foto: Tjaša Valič med počitniškim delom na Občini Ajdovščina

Mirjam Debevc (Vir: spletna stran Občine Ajdovščina)

 

 

 

 

 

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

petek
05.06.2020
16°C / 22°C
sobota
06.06.2020
15°C / 26°C
nedelja
07.06.2020
15°C / 24°C