Melita Pavšič Levpušček
Voditeljica programa
V nedeljo, 12. maja in ponedeljek, 13. maja bo v Vipavski dolini kar 45 vinarjev ponudilo več kot 100 različnih vrhunskih vin v okviru Festivala vina in kulinarike.
Oba festivalska dneva bodo obiskovalci poleg vin lahko spoznavali tudi druge okuse na tržnici vipavskih dobrot. 16 lokalnih ponudnikov bo predstavilo svoje sire, mesnine, med, olje, izdelke iz sadja in druge dobrote, ki uspevajo na njihovih tleh.
Posebno doživetje obiskovalce čaka v ponedeljek, 13. maja, ko bodo ob 12. uri v
restavraciji dvorca Zemono pripravili posebno kosilo, ki ga bosta oblikovala
dva izjemna hrvaška kulinarična šefa v sodelovanju z našim kuharskim mojstrom
Tomažem Kavčičem. Tanja Krapež iz Razvojne agencije ROD Ajdovščina.
Izjava: Tanja Krapež
Okusno, radoživo, prijazno in nepozabno doživetje na Dvorcu Zemono. Vljudno vabljeni!
Mirjam Debevc
Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.
Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!