KLON: NOVA SKLADBA 'OPTIMISTI' NAPOVEDUJE TRETJI ALBUM!

Četrtek, 28. marec 2024

Celjski rockerji KLON so resda na sceno prišli pred štirimi leti, a njihova skupna pot ni prva glasbena pot, ki so jo prehodili Gregor, Urban, Goran in Luka. Že pred KLON so delovali v nekaj bandih. In kar jih je gnalo naprej, kar jih žene še danes je njihov odnos do glasbe. Optimizem, želja, volja … in ljubezen do glasbe, ki jo ustvarjajo. S tem v mislih je nastal njihov najnovejši komad 'Optimisti', prva nova skladba, s katero napovedujejo svoj tretji album, ki ga nameravajo izdati v prihodnjem letu.
 
Skladba 'Optimisti' je drugačna od siceršnjega glasbenega opusa KLONov. Mirnejša, mogoče tudi bolj optimistična kot marsikatera druga njihova. Čeprav KLON mnogokrat opozarjajo ali s prstom kažejo na nepravilnosti naše družbe in našega obnašanja je 'Optimisti' bolj osebno izpovedne narave, saj so ravno oni ti večni optimisti, o katerih pravzaprav prepevajo. In tudi oni so tisti, ki so vztrajali dovolj dolgo, da so dosegli vsaj del svojih želja, ambicij in ciljev.
 
Skladbo 'Optimisti' so KLON pospremili z videospotom, ki prikazuje njih, ko počno točno tisto, kar jim je najljubše – igrajo.

In ker so 'Optimisti' prva od mnogih skladb, ki jih bodo KLON umestili na svoj prihajajoči album, jo bodo na svet pospremili z mini koncertom, ki ga za prjatle pripravljajo v 'rodnem' Celju že ta petek, 29.3., v Špitalu za prjatle.


https://www.youtube.com/watch?v=PjoOrssZtt4Pozabljeno geslo?

 

ponedeljek
15.04.2024
12°C / 27°C
torek
16.04.2024
12°C / 23°C
sreda
17.04.2024
14°C / 19°C