BALLADERO: "GLEJ ME, SANJAM" - NOVI SINGLE IN VIDEOSPOT

Četrtek, 22. februar 2024

»Kdor ne sanja, ne ustvarja, ne čuti in ne živi«, je sporočilo, ki med vrsticami najbolje opiše Balladerov novi singel. Že dobro desetletje na slovenski sceni prisotni klavirski kantavtor Balladero, ki se je z lani izdanim albumom Neon Srce podpisal pod že tri avtorske dolgometražne plošče in več kot trideset skladb, nadaljuje čvrsto bero izdanih skladb.

Glej me, sanjam je opojna, čutna skladba, ki spada med mehkejše in toplejše oz. bolj intimne Balladerove balade, obenem pa prinaša zvočno širino, svežino in svojevrstnost. Tokrat je Balladero k ustvarjanju povabil vrhunsko akademsko harfistko Bilko Peršič. Zasanjano in opojno zvočno pokrajino pa ob Balladerovem prepoznavnem vokalu, klavirju in klaviaturah tvori tudi zasedba preizkušenih studijskih glasbenikov (Enos Kugler – bobni in spremljevalni vokal, Jani Moder – kitara, Anže Langus Petrović – bas kitara, Ana Šimenc – spremljevalni vokal).

Izdajo novega singla spremlja tudi nov videospot pod taktirko režiserja Igorja Pečolerja (produkcija NoVisuals), v katerem zgodbo povezanosti, bližine, upanja in hrepenenja, ob čutnem duetu Balladera in Bilke, dopolnjujeta tudi igralca Lara Bogme in Sebastijan Stevčevski, ki nam v vlogi (sanjskega) para intimno pričarata sporočilno mehkobo pesmi Glej me, sanjam.   


https://www.youtube.com/watch?v=1I8LAeRLdCMPozabljeno geslo?

 

ponedeljek
15.04.2024
12°C / 27°C
torek
16.04.2024
12°C / 23°C
sreda
17.04.2024
14°C / 19°C