IZŠEL JE PRVI KONCERTNI ALBUM ŽANA SERČIČA S KAR 19 SKLADBAMI

Ponedeljek, 19. februar 2024

'Žan Serčič Live at Media Center' prinaša 19 živih izvedb vseh Žanovih hitov in tretjega albuma 'Ljubezenske igre'.

Eden naših najbolj priljubljenih glasbenih avtorjev in izvajalcev vam ob valentinovem podarja svoj prvi koncertni album, ki je odličen prerez njegovega dosedanjega opusa. - V živo ga že lahko ujamete na koncertni turneji Ljubezenske igre po vsej Sloveniji.

"Ker je to moj prvi koncertni album, sem ga zasnoval kot prerez dosedanjega ustvarjanja. Na njem so moje najbolj znane pesmi, predvsem pa koncertna izvedba aktualnega albuma 'Ljubezenske igre', ki je bil iztočnica za koncert. V primerjavi s studijskimi posnetki mi je zelo všeč, ker se tu prvič ob meni in mojem bendu sliši tudi občinstvo, me pa veseli, da so to posebno energijo začutili tudi radijski uredniki. V zadnjih dneh so začeli predvajati žive izvedbe singlov, kar ni prav običajno. Zagotovo je k temu največ pripomogla koncertna verzija pesmi 'Nor sem nate', s katero smo napovedali ta album in se je medtem že lepo prijela," strne Žan.

Ljubezenskim igram se lahko z Žanom in Šakali še pred pomladjo v živo predate v Celju, Portorožu, Lendavi in Mozirju, na voljo pa so tudi že vstopnice za njegov največji samostojni koncert doslej - 18. junija bo nastopil v ljubljanskih Križankah.


https://www.youtube.com/watch?v=E7gVmk2vgUwPozabljeno geslo?

 

ponedeljek
15.04.2024
12°C / 27°C
torek
16.04.2024
12°C / 23°C
sreda
17.04.2024
14°C / 19°C