ŽAN SERČIČ: NOR SEM NATE (V ŽIVO) NAPOVEDUJE KONCERTNI ALBUM + ZAČETEK TURNEJE

Petek, 19. januar 2024

Avtor in glas muzike, ki poboža, se vrača na koncertne odre in napoveduje svoj prvi koncertni album!

Žan Serčič se 9. februarja vrača na koncertne odre. - Od 14. februarja boste lahko prisluhnili njegovemu prvemu koncertnemu albumu, na katerem bo zbral vse svoje hite. - Na željo poslušalcev bo album Ljubezenske igre izšel tudi v obliki zgoščenke. 

Eden najbolj predvajanih domačih glasbenih avtorjev in izvajalcev (lani je radijske valove in splet najbolj zaznamoval s hitoma Pusti mi spomin ter Pijan od ljubezni, konec leta pa tudi z zdaj že za ta čas obvezno Snežinko), je zelo uspešno leto 2023 sklenil z izidom tretjega studijskega albuma 'LJUBEZENSKE IGRE'. 14. februarja mu bo sledil prvi koncertni album 'ŽAN SERČIČ V ŽIVO IZ MEDIA CENTRA', na katerem bodo ob skladbah z zadnjega albuma tudi vse njegove največje uspešnice - izvedene v živo z razširjeno spremljevalno skupino Šakali.

Album bo za poslušanje brezplačno na voljo na Spotifyju in drugih glasbenih platformah (Žan mesečno beleži okoli milijon spletnih predvajanj), kupili pa ga boste lahko na iTunesih in v drugih spletnih trgovinah. Za ogrevanje na radie prihaja pesem 'Nor sem nate', ki še ni izšla kot singel, je pa po odzivih sodeč ena najbolj vročih novih skladb z zadnjega albuma (radii si lahko za predvajanje prenesete živo in studijsko verzijo).

Skladba Nor Sem Nate je zgodba o obsesivni ljubezni, hkrati pa napoveduje zvok Žana in njegovih Šakalov v letu 2024.: "Včasih so prepovedane stvari najslajše. Iz takšnega ali drugačnega razloga. Morda se sliši bizarno, da bi za nekoga ubijal, a vendar je to eden najbolj romantičnih stavkov, ki jih lahko rečeš ženski. Po tem vsaka potiho hrepeni. Ne, da bi to dejansko storil, gre bolj za občutek absolutnosti tega, koliko ti pomeni. Ko smo ustvarjali to pesem, sem čutil, da nekaj manjka, zato sem poklical enega izmed najbolj nadarjenih ljudi, ki jih poznam. Lazaro Zumeta je multiinštrumentalist in pevec, s katerim smo se med pisanjem španskega dela pesmi zabavali in nasmejali. akrat je nastal tudi zabavni video, ki ga najdete na mojem Tik Toku."


https://www.youtube.com/watch?v=0sFtAiIAspkPozabljeno geslo?

 

petek
23.02.2024
6°C / 12°C
sobota
24.02.2024
9°C / 12°C
nedelja
25.02.2024
8°C / 13°C