SLOVENSKI PRODUCENT GREG EVEN JE PONOVNO ZDRUŽIL MOČI S PRIZNANIM BLACKOUT JA-JEM

Ponedeljek, 02. oktober 2023

Nova glasbena kolaboracija med Gregom Evenom in Blackout JA-jem je prava poslastica za ljubitelje dancehall glasbe. EP nosi ime, ki že samo po sebi daje vedeti, kaj lahko pričakujemo – pristen dancehall stil, ki nas bo popeljal v plesno vzdušje.

Pesem “Find The Formula” se dotika aktualnih dogajanj, kar daje dodatno globino in pomen. Skupaj z nalezljivimi ritmi skladbe “Tu Sem”, ki ga je ustvaril Greg Even, bo zagotovo našla mesto na številnih glasbenih seznamih ljubiteljev te zvrsti. Naslovna skladba “Inna Dancehall Style” je spodbuda k plesu in dobri energiji, ki bo preplavila vse, kateri ji bodo le prisluhnili.

Posebej velja izpostaviti “Tu Sem”, ki ga je Greg Even ustvaril in ga lahko štejemo med njegove najboljše dosežke. Ta *riddim* predstavlja svež veter v svetu reggae glasbe. Z njim se Greg Even dokazuje kot inovativen producent, ki ne sledi le trendom, ampak jih tudi ustvarja.

Celoten EP je začinjen s privlačnim dizajnom naslovnice, ki ga je ustvaril umetnik OhoRoho. Naslovnica vizualno dopolnjuje glasbeno izkušnjo in priča o skrbnosti, ki jo Greg Even in Blackout JA vlagata v vsak vidik svojega ustvarjanja.

“Inna Dancehall Style” je tako odličen primer, kako se sodelovanje med odličnimi glasbeniki lahko obrestuje. Greg Even in Blackout JA sta ustvarila EP, ki bo brez dvoma navdušil ljubitelje dancehall glasbe in jima prislužil spoštovanje v glasbenem svetu. To je glasba, ki vabi k plesu in nas napolni z dobro energijo ter nas spomni, kako pomembna je glasba v našem življenju.


https://www.youtube.com/watch?v=ABlFfgpO3Eg

https://www.youtube.com/watch?v=XgrkGKeyR3kPozabljeno geslo?

 

nedelja
10.12.2023
2°C / 11°C
ponedeljek
11.12.2023
2°C / 13°C
torek
12.12.2023
3°C / 12°C