NINO OŠLAK, ZMAGOVALEC POPEVKE 2023

Sreda, 13. september 2023

Ne le MED NAMA, ampak med vsemi nami je zažarel komet z letošnje POPEVKE. Udaril je silovito, kar ne preseneča, saj je NINO OŠLAK celih 15 let pilil svoj glasbeni izraz, da bi nas že v prvo prepričal z zmagoslavjem na najstarejšem slovenskem festivalu.  

Prišel, zapel, zmagal. Slišati je preprosto, v resnici pa je recept za uspeh precej bolj zahteven. “Ustvarjanja se lotevam z radostjo in zanosom, zato mi ni odveč trdo garati, da bi javnosti ponudil čim bolj dodelano različico sebe. Imam velikansko čast in privilegij sodelovati z izjemnimi umetniki, ki na raznoterih področjih lepšajo svet,” je hvaležen zmagovalec. Med novimi v njegovi ekipi je Matic Veler, odličen modni oblikovalec, s katerim sta nekaj časa gulila iste šolske klopi. Tokrat je poskrbel za njegov videz, mešanico sodobnih trendov, svežine in udobja. Uspelo mu je, da je zlil podobo z bistvom pesmi, ki je Nina kot avtorja poklicala, da jo zapiše in uglasbi. 

Svoj del čarovnije je dodala še celotna kreativna ekipa, ki se je na, ob in v zaodrju Popevke predano trudila soustvariti enega bolj glamuroznih festivalskih večerov doslej.

Z Ninom se je pogovarjala naša Vanja. Prisluhnite jima tukaj!


https://www.youtube.com/watch?v=NiN0T0TSGDg
Pozabljeno geslo?

 

petek
21.06.2024
17°C / 32°C
sobota
22.06.2024
18°C / 34°C
nedelja
23.06.2024
18°C / 28°C