CHALLE SALLE - SUPERMAN

Sreda, 17. maj 2023

Challe Salle se po krajšem ustvarjalnem premoru vrača s pesmijo Superman, za katero je videospot posnel na Tenerifih. Glasbenik pravi, da so ga lokacije tako navdušile, da želi odslej vedno snemati spote v tujini. Na Tenerifih pa se je uspel tudi malce odpočiti od vloge novopečenega očka, doma ga namreč čakata zaročenka Yvonne in štirimesečni sinček Alex

Naš najbolj poslušani raper predstavlja novo pesem Superman, ki jo je produciral Željko Mladenović, s katerim sta ustvarila zadnjih osem skladb. Skupaj tudi odpirata glasbeni studio na Vrhniki, ki bo predvidoma zgrajen do konca leta. Pesem se je že po prvem dnevu uvrstila na vrh lestvice "V trendu" kjer se nahajajo najbolj poslušane pesmi na Youtubu pri nas. Challe pravi, da je v pesmi želel pričarati poletno vzdušje, v besedilu pa se je dotaknil aktualnega problema v ljubezni - financ. "Pesem govori o tem, da v modernih zvezah nekatere punce preveč gledajo na finančne zmogljivosti partnerja. Mislim, da finance v zvezi ne bi smele biti glavni pogoj pri izbiri partnerja in to sem poskusil opisati na zabaven način." Snemanje videospota je bila za glasbenika zelo zanimiva izkušnja, saj je potekalo na otoku Tenerife."Tam sem preživel en teden skupaj z režiserjem Maticem Gabrielom. Zelo zanimivo je bilo to, da sva vse scene posnela sama, brez dodatne ekipe. V Sloveniji smo imeli le še en snemalni dan v vili pri Črnem Kalu, kjer smo posneli scene ob bazenu, z igralko Anjo Repar." Challe dodaja, da je bilo snemanje posebno predvsem zaradi lokacij, ki so bile kot v filmu. "Sigurno se je splačalo iti na Tenerife, še posebej, ker sem bil tam prvič. Obiskal sem različna mesta in nekatere turistične znamenitosti, snemali pa smo na lokacijah kot so Los Gigantes - z velikimi klifi in pod vulkanom El Teide, ki je najvišji vrh Španije." Tenerife je raperja tako navdušil, da se želi tja vrniti na dopust s svojo zaročenko Yvonne in njunim sinom Alexom. "Tokrat nista mogla iti z mano, ker je bil Alex še premajhen, da bi pri treh mesecih z njim letela." V videospotu se Challetu pridružita tudi Anja Širovnik in Kaja Casar, ki smo ju lahko spremljali v prvi sezoni šova Sanjski moški in trenutno živita na Tenerifih. Raper je dejal, da njegova zaročenka na punce v videospotu ni ljubosumna. "Ve, da sem zelo profesionalen in je to del posla. Zaveda se, da pesmi, ki jih delam, potrebujejo tudi kvaliteten videospot. Če govorijo o ljubezni, mora biti v njih interakcija z drugimi puncami, ne more biti vedno ona v videospotu. Sicer pa se vedno šaliva, da ima tisti videospot, v katerem nastopa ona - Lagano, daleč največ ogledov od vseh."

Challe ima že nove načrte za prihodnost, a najprej si bo privoščil dva meseca dopusta. "Vzel si bom več časa za družino. Sin Alex je star že štiri mesece, zato želim v poletnih dneh z njim izkoristiti čim več časa. Prvi mesec po njegovem rojstvu sem namreč imel veliko obveznosti, tako da nisem mogel biti doma toliko, kolikor sem želel." Dodaja, da je prvorojenec navdušen nad morjem. "Yvonne prihaja z Rijeke, zato je bila z njim tam že velikokrat na oddihu. Ugotovili smo, da mu zelo ustreza morski zrak in morska energija, zato bomo poleti veliko časa preživeli tam in še kje na morju."

https://www.youtube.com/watch?v=cMbCa-Qgdk8Pozabljeno geslo?

 

petek
21.06.2024
17°C / 32°C
sobota
22.06.2024
18°C / 34°C
nedelja
23.06.2024
18°C / 28°C