JOKER OUT: A JE ŽE KONEC? NE, SE VIDIMO V PETEK!

Ponedeljek, 15. maj 2023

Joker Out po nepozabni evrovizijski izkušnji že ta vikend začenjajo regionalno turnejo.

Jokerji so se za svoj 7. rojstni dan s še eno odlično izvedbo skladbe 'Carpe Diem' dostojno poslovili od Liverpoola in evrovizijske dogodivščine, na kateri so dostojno zastopali Slovenijo in si odprli tudi kakšna vrata za bodočo kariero.   

Najlepše darilo za 7. obletnico delovanja so si Kris, Jan, Bojan, Jure in Nace prigarali že s prebojem v finale: "Za nas je bil polfinalni nastop zagotovo težji. Vemo kaj zmoremo, v projekt ESC smo vložili pol leta svojega življenja in garali za preboj v finale, a na tekmovanju Pesem Evrovizije je vedno še cel kup nepredvidljivih faktorjev, na katere ne moreš vplivati. A se je izšlo," je misli pred zadnjim nastopom na evrovizijskem odru strnil Kris.

Fantje so se finalnega nastopa veselili in se na oder podali s tistim prijetnim vznemirjenjem, ki ga vsak dober performer začuti pred še tako rutinskim nastopom.

Končni rezultat, 21. mesto je bil sicer slabši kot so si ga želeli in pričakovali, vseeno pa Liverpool zapuščajo z dvignjeno glavo, saj so oddelali nastop, na katerega so lahko ponosni sami in Slovenija, zanj so dobili veliko čestitk in pohval iz domovine, ob nastopu je z njimi zapela in zaplesala večina sodelujočih glasbenikov iz drugih držav, prišlo pa je tudi že kar nekaj povabil na nastope v več evropskih držav. 

Skupina Joker Out bo v petek, 19. maja  nastopila na festivalu Sea Star v Umagu.Pozabljeno geslo?

 

ponedeljek
15.04.2024
12°C / 27°C
torek
16.04.2024
12°C / 23°C
sreda
17.04.2024
14°C / 19°C